Margaretha Sofia Hochnowska

Autorisasjon (1990)

Venteliste

62 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Margaretha Sofia Hochnowska er en av 92 fastleger i Drammen

Siste vurderinger av Margaretha Sofia Hochnowska

Beste legen noensinne

Har aldri og vil aldri bytte henne! Virkelig tidenes beste lege. Hun er empatisk og er sykt flink med oppfølging. Jeg føler meg alltid ivaretatt og tas på alvor hele tiden hos henne.

Kunnskapsrik og våken lege

Veldig god på hjerte-, diabetes- og medisin vurderinger. Nøye med prøvetaking og analyse av disse. Resepter skriver hun til og med på fritiden sin istedet for å bruke arbeidstiden. Har rettet feil i reseptforespørsel og korrigert. Hun gir bedre og klarere svar enn medisinske poliklinikker på sykehuset. Er god på grenseverdier, doseringer og mengder. Har stor bekjentskapskrets hos andre spesialister. Bruker nok tid når alvorlig. Kan kanskje virke litt stresset ved bagateller. Høflig, snill og god menneskekjenner. Nærmere «gammeldags» personlig lege kommer man ikke. Ser hele familien i sammenheng og husker godt. Måtte hun bare orke å jobbe i mange år til.9

Veldig lite peiling på ting, lange ventetider

Er veldig skuffet for at dette er fastlegen min. Googler ting, prøver å overbevise deg at du kan ikke ha det du forteller om uten å teste noe, følelse av at hun føler seg smartere fordi hun er eldre. Har ventet på en henvisning i flere måneder. Som sagt, lite peiling på mer nyanserte ting og veldig lite lytting. Føles som at hun ikke tror på det du forteller henne. Når jeg fortalte henne om et sykdom hun ikke har hørt om, prøvde hun å si at det var en anen type sykdom enn det jeg sa det var.

Dårlig kommunikasjon

Veldig vanskelig å forstå hva hun sier, følelse av du bruker hennes tid. Man går ut uten å få hjelp eller ordentlig svar på spørsmålene, må selv be om henvisnig til spesialister. Skuffende!

Trygg, dyktig og tillitsfull

Jeg har gått til Margaretha hele mitt liv og kan ikke tenke meg en bedre fastlege. Hun husker godt, tar meg alltid på alvor og gir god veiledning og hjelp. Om noen lurer på å bytte fastlege kan jeg på det varmeste anbefale Margaretha!