Einar Asbjørn Kaarstein
Oppfyller alle forventninger jeg har til en fastlege. Fornuftig å prate med og «jatter» ikke, men gir gode råd og henviser videre når dette er nødvendig!
Etter å ha fått en stygg kneskade som de først var noe usikker på kom jeg inn til landfalløya legesenter. Fikk med en gang påvist menisk skade og fikk gode råd. Har gjennom hele prosessen følt meg i de beste hender både her og på sykehuset, uansett om jeg har kommet inn til fastlegen eller en av de andre legene på kontoret. De er alltid fantastiske og svarer på alle spørsmål og bekymringer jeg måtte ha. Anbefales på det varmeste, og sist men ikke minst tusen takk til alle på landfalløya legesenter! :)
Vanskelig å få kontakt med nesten ikke tilstede. Virker litt uinteressert, og det kan nesten virke som han vil ha en raskest ut av kontoret. Er påpasselig med å fortelle om betalingsautomaten i gangen på utsiden av kontoret. Nesten umulig å få tak i over telefon og kommer ikke med tilbakemelding. Kun en halvtime telefon-tid på morgenen som man kan henvende seg for å få time. Har opplevd å havne flere ganger i telefonkø uten å få svar. Ved to anledninger har jeg bedt damen på sentralbordet som snakker gebrokkent om å videresende beskjed til legen, men uten å få tilbakemelding. Selv om jeg har hatt en legeundersøkelse blir jeg bedt om å bestille en ny time. Her er det snakk om å "melke kua".
Jeg har hatt Asbjørn Kaarstein som fastlege i mange år, og føler meg i trygge hender der.
Vært rask i vendingen og henvist til videre undersøkelse de ganger han har ment det nødvendig, som har vist seg å være det samme som at det var nødvendig.
Meget godt fornøyd med min fastlege.
Veldig bra lege med masse erfaring og troverdig! Har overblikket og trenger ikke unødige detaljer.
Kan trygt anbefale legen til andre. Har mange gode og intelligente samtaler sammen. Og humor er ikke fraværende.