Mehrdad Ostadazim

Autorisasjon (2004)

Venteliste

19 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Mehrdad Ostadazim er en av 31 fastleger i Ringerike

Siste vurderinger av Mehrdad Ostadazim

Legger helst ansvaret over på passienten

Min opplevelse er at legen er god til å snakke for seg og du føler deg ivaretatt av den grunn, saklig men prøver helst å legge sitt ansvaret over på pasienten hvis det pasientansvaret han har som lege kan medføre ubehageligheter for han velger heller å la medisiner du ikke lengre som aktiv i resptformidleren, burde bli flinkere til å lese journalen før han skriver ut resepter, burde bli flinkere til å skrive det jeg som pasient oppgir, litt usmakelig å spøke med problemet mitt som passient synes jeg selv om det nok ikke er vondt ment.

Meget dyktig! Erfaren og trygg lege

Jeg er så glad for å ha fått Mehrdad Ostadazim som fastlege. Han tar tak i ting, sender deg videre om behov, han har stor kunskap og tar deg som pasient på alvor. Han gir deg gode råd og han følger deg opp. Han er opptatt av at du skal ha god helse og kaller deg gjerne inn for en samtale/kontroll.
Har tidligere hatt fastleger som sluttet og inn kom nye før jeg rakk å hilse på - og når jeg endelig kom meg til lege var følelsen at jeg var til bryderi og ble ikke tatt på alvor. Ingen god følelser der.....
Er derfor svært fornøyd med å ha fått Mehrdad som fastlege da han han både ser og hører deg.
Jeg har enda ikke opplevd lang ventetid på å få time, eller på venterommet.
Mehrdad har vært her i mange år og jeg håper han fortsetter i mange år fremover!
Han er en svært seriøs mann, men du får gjerne med en god latter på veien ut døra.

Trivelig og godt menneske

Beste fastlege konsultasjon jeg har hatt. God variasjon med faglig innhold og personlig samtale. Solid og bra kar!!

Dyktig og Omtenksom

Jeg byttet til Dr. Ostadazim for ca 1 år siden, og etter at jeg fikk han som fastlege, har livet mitt blitt positivt forandret. Ostadazim har lyttet til meg, og tatt meg på alvor. Han har videresendt meg til nødvendige spesialiser, når det har vært nødvendig. Han er alltid positiv, og lett å prate med. Jeg vil anbefale Dr. Ostadazim på det sterkeste.

Omgjengelig og trygg

Omgjengelig og lett å snakke med, enkel å komme i kontakt med. God til å lytte og ønsker meg vel. Deler sin innsikt, som etablerer trygghet.

Bør snakke litt mindre om alternativ medisin.