Christian Steenfeldt-Foss
Jeg har hatt Christian Steenfeldt-Foss som fastlege i mange år. Han er en svært kunnskapsrik og faglig dyktig lege, men et enormt kontaktnett av spesialister og andre behandlere, som han henviser til ved behov.
Han er meget omgjengelig og sympatisk, samtidig som han er effektiv i utførelsen av sitt yrke. Han er lett å komme i kontakt / dialog med via Helsenorge.no, svarer alltid samme dag, og jeg har bare gode erfaringer med legekontoret ved behov for timebestilling.
Han er den beste fastlegen man kan ønske seg. Anbefales og tommel opp.
Veldig flink når man kommer for psykiske plager. Skulle ønske at den empatien og tilstedeværelsen han har vist i slike situasjoner også var der ved fysiske plager. Jeg synes det blir lit mye skjerm og tastatur og ikke nok øyekontakt. Virker også distrahert, eller følger ikke helt med. Svarer alt for dårlig på e-konsultasjon, selv om det også koster penger. Absolutt kunnskapsrik og en god person, men fordi han ikke har hørt ordentlig etter hva jeg har sagt, har jeg måttet gå med sykdom i månedsvis og å komme flere ganger for så å få diagnostisert det jeg trodde feilte meg fra starten av. Det er irriterende. Bare konstruktiv kritikk. Ordentlig tilstedeværelse, og aktiv lytting så blir det full score.
Trygg , flink,tar seg tid til å lytte til pasienten , en meget god lege på alle måter. Han hjelper meg så fort jeg trenger hjelp. Er virkelig til å stole på. Glad byttet til han når min tidligere fastlege ble syk. 🌷🌞
Fantastisk lege jeg har hatt et par år. Han er omtenksom, faglig dyktig og en varm, god person som jeg setter meget høyt.
Vennlig hilsen [navn fjernet av moderator]
Veldig hyggelig, men var ikke alltid jeg følte at han fulgte 100% med. Var liksom ikke helt ferdig med pasienten før meg. Svarte tlf mens du har time som kunne vare flere min, og spiste av min avsatte tid.
Håpløst å komme igjennom på tlf og var ofte lenge til første ledige time. Kanskje det har endret seg nå som de er 3 på legesenteret.