Salam Sami Al Haidari
- Allmennmedisin
- Indremedisin
Legen er dyktig og jeg er fornøyd med ham.
Problemet er å komme gjennom på telefon. 2 ganger har jeg ringt i dag. Begge gangene tok det 30 min. før jeg hørte en stemme si:
"Våre konsulenter er opptatte. Ring igjen senere".
HALLO i luken. Skjerpings..
Er så fornøyd med Sami Salam Al Haidari. Han er lett tilgjengelig, og hver gang jeg kommer inn på legetime er han så imøtekommendes og tar meg på alvor. Han gjør jobben sin, og jeg har ingenting å klage på så langt!
Mvh [Navn fjernet av moderator]
Sekretærer som ikke kan jobben de er satt til og som til tider er ganske ufine i kommunikasjon. Lege som ikke lytter og følger opp hverken blodprøver eller lignende.
Tok 1 år før de klarte å levere ut journal da bare en blekke servert uten konvolutt. Et urutinert kontor med ansatte som ikke kan jobben sin og som behandler pasienter ugreit! Anbefales ikke!
Har god erfaring med legen og hans kompetanse. Hyggelig og blid, men å komme fram på telefonen er litt av en øvelse.....krever tålmodighet!