Per Christian Bjerknes
- Allmennmedisin
- Almenpraktiker Dnlf
Velger Bjerknes som fastlege fordi jeg vil ha eldre rutinert lege. Greia er, han deler liste med en langt yngre lege. Så det er obs, obs, velger du Bjerknes ved slagen legekontor så er det mest sannsynlig ikke han du får
BJERKNES som vår lege over 30 år ,,veldig trygg og fornøyd .Har ringt og spurt hvordan jeg har det ,på sykehus ,,hjemme .Alt har ordnet seg fort ,,,Har også blide koselige sekretærer ,,møter deg med smil ..om de er aldri så slitne..Håper vi kan være der lenge enda,,, Takk til alle
Per Chr. Bjerknes har vært familiens lege siden før fastlegeordningen ble innført. Det har vært gjensidig respekt fra dag en. Kunnskapsrik og seriøs. Gambler ikke med folks helse, men tar deg på største alvor.
Sekretærene - tror nesten de må være laget av gull.
Alltid servicevennlige og hjelpsomme til det ytterste.
Alltid imøtekommende og god til å lytte. Er det viktig,så er ventetiden kort på å få en time. Sekretærene er alltid hyggelige og profesjonelle.
Som min fastlege i over 30 år har jeg alltid fått god hjelp hos han. Han har vert en stor hjelp i alle situasjoner, både psykisk og fysisk. På grunn av flytting måtte jeg skifte fastlege, men jeg savner han som legen min.