Britt Jørstad Bryne
Fulgt opp voksne og barn i familien vår gjennom 20 år. Har svært god husk og imponerende oversikt. Søker aktivt etter svar når hun selv ikke sitter på fasiten (det vekker tillit). Har hjulpet oss gjennom hverdagssykdom og alvorlige sykdomsforløp og holdt i mange tråder for oss "når verden har raknet". Oppleves som lyttende og forståelsesfull uten å "dille". Litt pragmatisk, i positiv forstand. Det liker jeg! Takknemlig for legen vår og anbefaler dr. Bryne på det varmeste.
Føler jeg blir hørt og raskt blir henvist til riktige instanser, samt behandling av plager. Meget fornøyd.
Når jeg ble langtidssykmeldt utgjorde Britt Bryne all forskjell i verden for meg.
Hun er nær, men profesjonell
Dyktig og alltid tilgjengelig.
Tar seg god tid. Flink til å lytte. Tar pasienten på alvor. Henviser til riktig kanal.
Jeg tror at disse egenskapene gjorde at jeg ble raskere frisk. Hun ga meg tiltro til egen evne og selvtilitt knyttet til sykdommen min som gjorde at jeg faktisk tok den på alvor og dermed behandlet den deretter.
Jeg måtte dessverre bytte lege pga flytting, noe jeg syns er forferdelig.
Utrolig takknemlig for at jeg hadde en så god lege når jeg trengte det mest!
Hun er imøtekommende, grundig, hyggelig. Hun virker interessert i meg som pasient og tar seg god tid.
Følte ikke at min tilstand og mine behov ble tatt på alvor, samt en manglende vilje til å høre på hva jeg hadde å si. Kommer aldri tilbake.