Ragna Torgersen Engstad
Ragna er en flink lege dersom du sjelden er syk og ikke trenger mye oppfølgning.
Hvis du har kroniske problemer eller trenger en lege som tar tak og har mye forståelse er dette ikke legen for deg. Hun hører på deg og gir deg reseptene som trengs, men er ikke tålmodig og virker som om hun gir deg en "Quick fix" og sender deg ut døra. Føler ikke at det er rom får meg å si hva jeg føler og mener.
Er også vanskelig å få legetime og må ofte vente 1 måned før ny time.
Veldig fornøyd med Ragna, hun er både empatisk og flink. Jeg føler at hun er tilstede når jeg er i dialog med henne, og oppriktig interessert i å hjelpe.
Har hatt dr. Engstad som fastlege i 6 år nå og er veldig fornøyd. Ja hun kan være streng på sterke smertestillende men dette syns jeg er bra da det er avhengighetsskapende. Er selv kronisk syk og får god oppfølgning. Var også gjennom ett brudd i benet for en stund tilbake, hvor det ble konflikt med arbeidsgiver i møte med nav, og er det en dame du vil ha med i "krigen" er det dr. Engstad. Hun stod opp for meg og var faglig sterk slik at både nav og arbeidsgiver fulgte hennes medisinske råd. Er også veldig fornøyd da jeg har barn som trenger litt ekstra hjelp, og hun stiller opp og ordner alt på kort tid. Anbefaler dr. Engstad på det sterkeste samt at legesekretærene på kontoret er veldig hjelpsomme og hyggelige. Ventetiden kan bli litt bedre, men med mange pasienter og siden hun tar seg tid til hver enkelt pasient så har man forståelse for dette. Hun bruker god tid og da vet jeg at selv om hun er forsinket så stresser hun ikke med å få inn neste pasient.
Ragna er den beste fastlegen jeg har hatt! Hun er ærlig, bryr seg og tar tak i ting med engang. Føler meg trygg hos henne.
Jeg har vært alvorlig kronisk syk i tjue år og har aldri opplevd å ha et dårligere forhold til legen min enn jeg har hatt her. Hun er nok kunnskapsrik og en fin lege for de som sjelden er syke eller har en plage som kan fikses relativt enkelt. Som en støtte og trygghet når man har omfattende kontakt med helsevesenet har hun derimot store mangler. For ikke å snakke om mangelen på empati eller evne til å sette seg inn i hva livet som kronisk syk innebærer. Om du i tillegg er avhengig av A- eller B-preparater i behandlingen av sykdommen din burde du virkelig styre langt unna.