Audun Magne Johansen Skogsletten
Resultater fra undersøkelser må purres på, og når jeg endelig får resultatene må jeg betale gebyr for å få prøveresultatet.
På fast resept får jeg bare for en pakke av gangen, som igjen fører til unødvendige gebyrer. Fordi jeg da hele tiden må be om ny resept.
En lege som virkelig ser en som pasient! Viser empati og sympati, og har god humor. Han tar deg på alvor, og ting er aldri noe problem. Anbefales på det varmeste!!
Føler meg godt ivaretatt hos Audun. Lytter og tar meg på alvor. Gir gode råd og er løsningsorientert. Anbefales varmt videre.
Han var lege for min far og jeg synes han gjorde en god jobb for at min far fikk det bra på slutten. Han så at min far ikke trivdes der han var og hjalp til med en gang for å få ham til et bedre sted. Var til og med på hjemmebesøk og hjalp ham. Han ringte meg og mine søsken flere ganger når det var noe. Vi anbefaler Dr. Skogsletten på det varmeste.
Må dessverre bytte pga flytting, men jeg har kjørt 40 mil flere ganger for å få beholde ham, det sier vel sitt.