Hans Arnkværn
Følte meg ikke sett eller hørt, følte meg som en byrde for han etter 1 år. Flink til å skille mellom alvorlig og ikke, men må krangle om sykemelding når det blir behov.
Hans har dessverre aldri hatt god tillit eller forståelse for meg som pasient. Det virker som han tror jeg lyver om symptomer, og prøver ikke å sette seg inn i situasjonen. Opplever at han snakker nedverdigende og nesten latterliggjør meg og mine opplevelser.
Har hatt Hans som fastlege i bare 6 mnd. Hans viser ingen interesse for å behandle meg. Han avslutter e-konsultasjoner, før samtalen er ferdig. Svarer frekt og kort. Dette er ingen mann som egner seg som en fastlege. Har aldri vært borti en så uprofesjonell lege. Det virker som han totalt mangler empati. Burde jobbet som finansrådgiver eller lignende, kanskje skatteinnkrever.
Han er en svært bra lege, forståelsesfull og handlekraftig når det trengs. Får alltid raske tilbakemeldinger på mail hvis jeg spør. Meget godt fornøyd.
Har hatt han som fastlege i et par år nå, og de gangene jeg har hatt kontakt med han har jeg fått rask hjelp, både med legetime og via ekonsultasjon.
Han har tatt sykdommen min på alvor, og gjort ordentlige undersøkelser hver gang. Samtidig gjøres ting raskt og effektivt.
Meget fornøyd!