Hans Arnkværn
En syv åring må lide i to dager og vente på medisinen sin fordi hans Arnkværn glemmer å sende resepten til apoteket ttf påminnelse. Meget irriterende og uforsvarlig overfor pasienter.
Har hatt ham som fastlege i fire år. Har vært en grei lege til mindre ting, eksempelvis sjekk av halsbetennelse, utslett o.l. Han svarer også kjapt på e-henvendelser, og er stort sett hyggelig.
I år ble jeg dessverre langtidssykemeldt over ni måneder, og opplevde at han sjelden husket hva vi hadde snakket om tidligere. Han fokuserte i hovedsak på hvor lenge jeg hadde vært sykemeldt fremfor situasjonen og mulige behandlingsløsninger, som nok har sammenheng med det at han ikke husket eller leste seg opp på historikken før timen. Han kritiserte også gjennomgående andre spesialister jeg var i kontakt med i løpet av året, det være seg min mors kreftlege, kirurgen som opererte skulderen min, eller psykologen jeg gikk til behandling hos. Jeg har vært fornøyd med samtlige av disse spesialistene, og opplever at det er viktig for han å fremme egne synspunkt fremfor å vurdere spesialistens eller pasientens innspill. I tillegg har det flere ganger vært feil med sykemeldingene, og ofte har han ikke skjønt hva jeg har ment når jeg har bedt han rette det. Han oppleves dermed lite løsningsorientert, lite lydhør og nokså arrogant.
Oppsummert: uengasjert, unøyaktig og nedlatende
Super lege! Forståelsesfull og sympatisk. Flink til å kommunisere og hjalp meg virkelig med problemet mitt. Ble veldig lettet over hvor lett det var å snakke med ham. Takk.
Hyggelig, men svært uintressert. Alltid kronisk forsinket fra start, men ikke så rart når han er relativt inneffektiv når man er til konsultasjon. Gir inntrykk at det å være på jobb er skikkelig pes.
Men han ser på deg når du er der så det er jo et pluss.
Forøvrig er legesenteret litt kaldt og upersonlig.
En lege som ser deg og ikke bare problemene dine. Jeg gikk gjennom en svært tøff tid i livet mitt og fikk god oppfølging og hjelp fra Hans Arnkværn. Han fremstår som oppriktig interessert i pasientene sine og gir gode råd. Veldig flink lege med høy kompetanse som tar meg seriøst.