Henning Andre Lien
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Jeg har nylig fått han som fastlege, men har allerede rukket å gått til han noen ganger nå. Han er lyttende, hører på hva du sier, gjør noe med det en plages med eller lignende. Får sendt henvisninger avgårde raskt. Jeg er veldig fornøyd, føler jeg får hjelp osv som en også skal når en er hos legen. Så tommel opp!!
En klok og god lytter lege,som høre på deg med høyt konsentrasjon og god å diagnostisere sykdommen .
Kan ikke rose han nok for at han er den legen han er. Han gjør en veldig god jobb. Blir tatt på alvor når man er der.
Dr Lien er en fantastisk fastlege. Han er trygg, kunnskapsrik og vennlig. Føler meg alltid sett, ivaretatt og trygg hos han. Selvom jeg føler at det jeg kommer for er tåpelig så er han alltid seriøs og gjør en grundige undersøkelse. Har stor tillit til Dr Lien, og unner alle en slik fastlege.
Allerede ved første møte føler man at han er interessert i å hjelpe deg uansett hvilke problemstilling du kommer med. Viser vilje til å finne løsninger. Jeg føler meg ivaretatt, og godt fulgt opp.
Legen anbefales på det sterkeste.