Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Minde Medisinske Senter
Dyktig lege
Lege: Bahram Tarafdarfard Kamp SkrevetHan er en svært dyktig, empatisk og lyttende lege som alltid tar seg tid til å hjelpe.
Uansett om det gjelder en enkel helsesjekk eller mer komplekse medisinske spørsmål, tar han seg tid til å forklare diagnose og behandlingsalternativer på en forståelig måte. Han er grundig i sine vurderinger og nøler ikke med å henvise videre ved behov, noe som gir en ekstra trygghet som pasient.
Det er tydelig at han har en ekte lidenskap for sitt yrke og alltid setter pasientens beste i fokus. Med sin rolige og profesjonelle tilnærming skaper han en tillit som gjør det lett å ta opp helseplager, store som små.
Jeg kan ikke annet enn å gi min varmeste anbefaling.
Seriøs og trygg
Lege: Henning Andre Lien SkrevetDa min dyktige fastlege gjennom 38 år gikk av med pensjon, fikk jeg tildelt ny fastlege. Jeg var skeptisk, men bestemte meg for å gi unge Lien en sjanse..
Ved første møte ble jeg positivt overrasket, og dette inntrykket er bare blitt forsterket; Jeg føler meg helt trygg med seriøs oppfølging og vennlig og tydelig kommunikasjon.
Minus: Det kan være vanskelig å få konsultasjon ved akutt sykdom.
Dyktig, kunnskapsrik og hyggelig
Lege: Marie Therese Vaardal-Lunde SkrevetEn lyttende og faglig dyktig fastlege som tar meg på alvor. Hun er sterk faglig, og jeg kjenner meg trygg og godt i varetatt som pasient.
Hun er også blid og har fin humor.
Effektiv, trygg og kunnskapsrik
Lege: Marie Therese Vaardal-Lunde SkrevetHun er ekstremt dyktig i sitt felt, og hører på hva man kommer med og hjelper deg å finne den beste løsningen. Man merker lett at hun ønsker ditt beste, anbefaler 100% som fastlege!
Har hjulpet meg med alt som har vært uten om og men, ingenting å klage på!
Dyktig og effektiv
Lege: Henning Andre Lien SkrevetJeg merket at det var problemer med pusten for flere 10 år siden.
Da jeg oppsøkte lege, ble problemene avfeid som psykiske problemer.
For et år siden oppsøkte jeg lege Henning Andre Lien, og ble sendt til spesialist og Hauleland sykehus. Konklusjonen var at jeg hadde hatt astma i mange år. Nå går jeg på medisiner og livskvaliteten er blitt så mye bedre.