Astrid Schjelvaag
Man føler seg bestandig ivaretatt hos Astrid! hun viser forståelse og opptrer proffesjonelt ovenfor pasientene. Meget faglig dyktig!
Gir deg trygghet, føler du blir tatt på alvor. Veldig imøtekommende, kunne ikke vært mer fornøyd med legen min.
Astrid er en super lege som gjør at jeg føler meg sett og hørt, og hun har vært en viktig støttespiller i en vanskelig tid. Jeg opplever at hun legger mye energi i meg som pasient (ikke bare i konsultasjoner, men også i samarbeid med andre behandlere), og at hun oppriktig vil at jeg skal ha så gode tilbud som mulig slik at jeg kan bli frisk. Møter forståelse for både små og store problemer.
Beste legen jeg har fått hatt som fastlege! Lyttende, flink til å informere å tar meg på alvor. Anbefales sterkt.
Føler meg alltid godt ivaretatt. Kan stole på henne, tar seg god tid til å lytte. Veldig lett å prate med! Helt super. Medmenneskelig ☺️
Savner henne nå som hun er i permisjon.. Er ikke det samme å åpne seg for de andre legene når man ikke føler seg sett, hørt eller forstått.
Gleder meg til hun er tilbake!!