Ragnar Groenhof
Utrolig dyktig og kunnskapsrik lege. Føler meg alltid sett og hørt etter en konsultasjon, og han forklarer alltid så godt. Kunne ikke hatt en bedre fastlege for meg og familien min, vi føler oss så trygge og ivaretatt hos Ragnar Groenhof. Helsesekretærene er også blide, imøtekommende og flinke!
Jeg opplever meg godt ivaretatt og har tillit til vurderinger og anbefalinger. Tydelig, ærlig og faglig tillitsvekkende
Kunnskapsrik og engasjert lege. Brukt han i over 20 år. Må dessverre bytte fordi jeg skal flytte. Henviser videre og er opptatt av å finne riktig behandling. Legesekretærene er flinke og vennlige
Finere lege finnes ikke. Han har en utrolig faglig kompetanse, og er medmenneskelig som få. Han følger opp utrolig godt, og tar seg alltid god tid. Aldri vanskelig å få time.
Hans grundighet og faglig interesse gjør at han aldri ( utrolig nok) tar feil og stiller alltid riktig diagnose, men er allikevel ydmyk nok til å henvise for å være sikker. Takknemlig for legen vår!
Jeg opplevde en lite imøtekommende lege, uhøflig og arrogant . En gang ventet jeg på venteværelset i over 20 minutter, greit det hvis jeg ikke hadde blitt avspist etter 10 min på hans kontor . Han reiste seg og sa: nå har jeg en ny pasient. Han var mest opptatt av blodprøver og røntgenbilder, ikke se hvem pasienten var. En lite hyggelig opplevelse, glad jeg sluttet der.