Ragnar Groenhof
Hatt ham i 10 år. God oppfølging i "tykt og tynt". Har håndtert mine mer banale og alvorlige tilstander med samme grundighet, ro og interesse.
En super lege. Tilgjengelig når det er behov for akutte konsultasjoner, følger opp. Virker grundig og god faglig, og evner også å møte voksen og barn på en god måte. Er veldig fornøyd med å ha han som fastlege!
Er veldig glad for at Groenhof er legen min. Han er en flink lytter, og veldig forståelsesfull.
Hadde legeskrekk før, da jeg følte at jeg aldri ble tatt på alvor av min gamle lege, men groenhof har endret det.
Har hatt han som lege i ca 4 år. Byttet tilfeldig til han fordi jeg ikke ble tatt på alvor hos en annen lege. Jeg ble sendt rett på sykehuset av Groenhof og de sa jeg kom i siste liten på SIV! Vært svært fornøyd hele veien. Han bryr seg om deg som person og hvordan du har det.
Skal ikke bytte:)
Groenhof er en dyktig lege med mye kunnskap. Familien min har også denne legen. Han reddet meg en gang i tiden da jeg hadde vært på 3 andre lege besøk fordi jeg hadde vondt i benet(hadde slått meg). Han var den eneste som fant ut at det var brokket! Well done!