Lars Aamann
Dr. Aamann er en lege jeg føler meg komfortabel med, til tross for legeskrekk. Jeg føler meg sett, forstått og godt ivaretatt. Han tar meg alltid på alvor og tar seg tid til å følge opp. En lege man kan stole på, som følger opp avtaler, og som jeg tror genuint bryr seg om pasientene.
Meget positiv opplevelse av Lars Aamann.
Har for kort tid siden byttet fastlege, og alle mine ønsker er så langt innfridd.
Jag er väldig fornöyd med legen. Han lytter og tar meg alltid seriöst. Föler meg veldig ivaretatt. Barnet mitt föler seg også trygg. Han er Flink med barn også
Veldig fornøyd med Lars som lege. Han er god på å lytte, henviser der det trengs og viser stor empati og forståelse. Har også opplevd og bli ringt til og fulgt opp på en måte ingen tidligere leger har gjort før. Et stort pluss i boka.
Veldig fornøyd med dr Aamann, han tar seg alltid tid og lytter. God på å henvise om nødvendig og løsningsorientert, følger opp på meget god måte. Den beste fastlegen jeg har hatt, endelig en lege som ser pasienten. Stort pluss at det er greit å få time kjapt! Anbefales! Venteværelse er så som så og sekretærene smiler lite, men er relativt hyggelige ved kontakt.