Ingvild Strøm

Autorisasjon (2014)

Venteliste

153 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Bankgården Legekontor AS Telefonnummer63 86 65 5063 86 65 ...
Bankgården Legekontor 1920 Sørumsand
Ingvild Strøm er en av 79 fastleger i Lillestrøm

Siste vurderinger av Ingvild Strøm

Tillitsvekkende, lydhør, kunnskapsrik og oppdatert.

Legen virker oppdatert på min helse når jeg ankommer. Videre er legen lydhør, har kunnskaper om min(e) sykdommer og oppdatert på behandling av disse. Legen utfører alle avtaler uten forsinkelser eller rot. Føler meg alltid trygg etter legetime med legen.
Et meget vennlig medmenneske.
Anbefales.

Flink og omtenksom

God til å lytte, lett å prate med. Hun har kontroll på tiden hun bruker på hver pasient, veldig sjelden hun er forsinket til neste avtale. Jeg anbefaler henne til alle.

Beste legen

Har hat så mange leger og ikke vært fornøyd helt til jeg fikk Ingvild. Hun tar seg tid til å høre på deg og tar probelemmet videre og finner ut av hva som må gjøres for at du skal bli bra.

Fantastisk dame!

Anbefales på det sterkeste.
Hun er imøtekommende, lytter og tar deg seriøst! Da jeg endelig bytta fastlege og ved en tilfeldighet fikk Ingvild, så skjønte jeg fort at å bytte lege var riktig valg! Etter mange år uten å bli tatt seriøst både psykiske problemer og diverse ledd og muskelsmerter, så fikk hun "ballen til rulle" og jeg har endelig fått diagnoser og er godt i gang med behandlingene jeg trenger..

Kan kanskje være litt stille og innadvendt, men selvom hun ikke sier stort så kan hun åpenbart jobben sin.