Marte Jomaas Svendsen
Hatt ho som lege i noen år nå og kan med sikkerhet si at det er mangelfullt på flere områder. Tror dette er en lege som nok er veldig god på almennmedisin men mangelen på kontakt og tillit og manglende kjemi hjelper ikke.
Har du psykiske ting som plager deg er det ikke sikkert denne legen er for deg. Var ikke det for meg.
Mangel på kommunikasjon, føkt meg alene i møte med ho, lite forståelse for hva jeg sliter med og virker som alt blir behandlet veldig profesjonellt, men på en kjølig måte, men Ikke kald mot meg sånn sett. Og noen ganger har det vært vanskelig å få den hjelpen jeg har spurt om.
Ikke en fastlege for meg. Bytter.
Veldig fornøyd med Marte, hun er flink til å følge opp sykdom, henviser videre om det trengs. Tar meg på alvor. Føler meg sett og hørt etter å ha vært hos henne. Absolutt å anbefale, har hatt henne i snart 5 år, og hatt timer til både smått og stort. Både mann og barn har også henne som fastlege.
Har hatt Marte som fastlege i 5 år og hun har også vært fastlege for våre barn. Alltid til stede, kunnskapsrik og reflektert. Dyktig til å ivareta både fysiske og psykiske utfordringer. Ryddig, men samtidig alltid empatisk og ser barnet.
Jeg har hatt Marte Svendsen som fastlege i fire år og er veldig fornøyd! Hun er alltid imøtekommende og er faglig solid. Det er sjelden lenge å vente på time, og hun er vanligvis presis. Jeg kan anbefale henne som fastlege!
En lege som virker som hun har mye teoretisk kunnskap, men ikke evner å se pasienten foran seg. Vanskelig å få henvisning videre når det var behov, da jeg byttet fastlege ble jeg umiddelbart henvist videre og fikk behandlingen jeg trengte. Om du stort sett er frisk og ikke trenger oppfølging over tid fungerer hun sikkert helt fint. Hun var hyggelig og legekontoret stort sett effektivt.