Navjeet Gill
Er svært fornøyd med Navjeet Gill, og bytter kun fordi jeg har flyttet fra byen. Hun tar seg tid til å lytte, er grundig og stiller gode spørsmål. I tillegg har jeg på 5-6 besøk der aldri opplevd forsinkelser, noe jeg ofte har opplevd som standard ved andre legekontor. Anbefaler henne til alle som trenger fastlege i Trondheim.
Gill er absolutt den beste legen jeg har hatt. Jeg opplever å bli tatt på alvor og være i trygge hender.
Visst du ønsker en lege som forstår og kommer med støttende råd, noe som hjalp meg. Så jeg anbefaler denne legen på det sterkeste!
Har hatt kun positive opplevelser med henne. Hun er smilende fra første minutt, og lytter bestandig til det jeg spør om. Hun er tydelig profesjonell i jobben sin, og gjør at jeg både i forkant, underveis, og etter timen, føler meg trygg og ivaretatt på en god måte. Ingenting å sette fingeren på for min del, tipp topp tommel opp!
Navjeet er hyggelig, tydelig, tålmodig og profesjonell. Hun virkelig lyttet på meg og ga meg hjelpen jeg trengte.