Henrik Bjørdal Evjen
Anbefaler denne legen til alle mine vedkjente. Henrik har hjulpet meg masse, han tar min helse og utfordringer på helse og gir seg ikke før en god løsning er funnet. Han følger også opp når det er nødvendig etter en legetime. Svarer raskt og alltid på henvendelser på helsenorge.no.
Veldig fornøyd med Henrik. Takket være hans grundighet fikk jeg raskt utredet og operert, noe som forhindret en påbegynnede nyresvikt. Absolutt anbefales. Videre er han også veldig tilgjengelig fysisk og elektronisk.
Legen trenger å lære seg å lytte til sine pasienter. Arrogant og lite tilllitsfullt fremtoning i sin kommunikasjon.
Har vært hos Evjen med ulike plager, og har fra første stund hatt en følelse av at han vil ha deg ut av kontoret så fort som mulig. Han gjør kun det han absolutt må, og gjør ingenting utover det absolutt nødvendige for å sørge for at pasienten går derfra med en følelse av å ha blitt hjulpet. Dro rett til en privat klinikk etter forrige legetime, da jeg gikk ut med følelsen av at han ikke gadd å hjelpe i det hele tatt. Han gir inntrykk av å ikke lytte til det jeg sier, og setter i gang med å skrive med en gang jeg kommer inn uten noe særlig kommunikasjon. Virker kald og rett frem uinteressert i å faktisk få meg til å føle meg hjulpet. Virker ikke som at han er glad i jobben sin, og han fremstår ikke som en lege et genuint ønske om å hjelpe.
Evjen har ivaretatt meg som pasient svært godt. Han lytter, vurderer og har funnet ut av ting jeg ikke visste jeg hadde ved flere anledninger. Han har fått meg inn til riktig behandling, og fulgt opp på en profesjonell måte. Jeg er spesielt imponert over at han har hatt god kunnskap og interesse for kvinnehelse, et tema jeg personlig har tenkt at det kun er spesialister som kan noe om.
Det har selvfølgelig hendt at han har hatt litt dårlig tid ved noen anledninger, men dette anser jeg som et ikke-problem, så lenge han tar det jeg sier/mine symptomer på alvor, og følger det opp.