Henrik Bjørdal Evjen
Henrik har vært min og min families fastlege gjennom at vi ble overført til han. Lite empatisk, virker som han er i hast for å få deg utifra sitt kontor heller enn å høre på dine plager. Måtte i det ene tilfelle tilbake grunnet han ikke ville sykemelde meg og plagene mine ble verre og måtte da betale 2 ganger som kunne vært løst på 1 gang og 1 betaling. Lite beroligende eller hjelpsomt etter å ha vært hos han. Ikke hva jeg hadde i forventninger fra et legesenter.
Har vært borti en del leger opp gjennom årene, og kan med hånden på hjerte si at Henrik Evjen er den verste jeg har vært hos. Manglende empati og følte at jeg ikke ble hørt. Han bruker opp tiden på å bare skrive. Dersom du skal ta opp 2 ting ber han deg om å bestille ny time, noe jeg aldri har opplevd hos andre leger. Bytter lege nå!
Jeg har oppsøkt doktor Evjen hyppig og med ymse problemer, både psykisk og fysisk. Han møter meg alltid på en fin måte, og jeg har hatt en opplevelse av at han tar meg på alvor. Jeg har aldri gått derfra uten å ha igangsatt eller videreført bedring eller hjelp - han er rask med henvisninger og legeerklæringer, og gir både riktige medisiner og gode råd. Han fremstår trygg og kunnskapsrik, og tar seg tid og bry til å gjøre de undersøkelsene og stille de spørsmålene som er nødvendig.
Noe forsinket (5-10 minutter) til timene fra tid til annen, men han har aldri kuttet av min tid for å ta igjen dette. Svarer forøvrig veldig raskt på elektroniske henvendelser, til tider også i helgene. Veldig fornøyd med Henrik Evjen. Skulle gjerne beholdt ham, men flytter.
Den beste fastlegen! Veldig forståelsesfull, kunnskapsrik og empatisk. Følger opp detaljert, tar seg tid til å lytte og undersøke. Har bare positive opplevelser, veldig fornøyd!
Henrik er den beste fastlegen jeg har hatt. Han tar meg alltid på alvor, tar seg tid til å lytte, og henviser meg til riktige spesialisert når det trengs. Jeg har hatt flere diagnoser som ikke har blitt oppdaget eller blitt tatt på alvor før jeg fikk Henrik som fastlege. Han er enkel å få time hos, og svarer alltid kjapt på meldinger på helsenorge .no. Anbefales på det varmeste!