Mirja Aamodt

Autorisasjon (2006)

Venteliste

36 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Mirja Aamodt er en av 69 fastleger i Nordre Follo

Siste vurderinger av Mirja Aamodt

Dyktig og pliktoppfyllende

Jeg synes Mirja Aamodt er en dyktig lege som følger meg opp på en fin måte. Og dersom noe går bra for meg kommer hun med oppmuntrende ord. Derfor vil jeg gjerne beholde henne.

Frekk, uprofesjonelt og uregulert

Mirja tar bare i mot en symptom av gangen, har du flere utfordringer må du bestille flere legetimer. Mirja smiler sjelden, og har aldri tid til noen ting. Når man ber om hun kan hente noe til deg fordi det er hun som først åpner døra og man kan ikke gå gjennom før legen henter deg, svarer hun at hun er lege, blir meget irritert og hun gjør det du har bedt om å gjøre mens hun klager underveis og leverer til deg det på en aggressiv måte.

Jeg håper at hun er kunnskapsrik og flink til å behandle pasientene sine, men hennes måte å behandle folk gjør at jeg holder meg langt unna henne, og det anbefaler jeg alle å gjøre.

Styr unna

Må alltid vente lenge for å komme inn, for så å føle på skyld for at hun har dårlig tid. Tar seg ikke tid til å svare på spørsmål. Hun avfeier de. Du sitter likesågodt som et spørsmålstegn når hun er ferdig. Ikke dra hit dersom dere venter barn - en kaldere dame må man lete lenge etter… Bytter fastlege.

Dårlig på kommunikasjon

Hun er faglig dyktig, men følte ikke at jeg ble tatt på alvor og følte meg ved flere anledninger avfeid når jeg tok opp mine problemstillinger. Hun kan i tillegg være veldig skarp i måten å formidle på. På bakgrunn av mine dårlige erfaringer velger jeg nå og bytte fastlege.

Ok inntrykk

Har opplevd Mirja som omsorgsfull og flink lege.
Men dessverre så har hun vært en del hard i fremtoningen, noe som ikke er behagelig.
Hun kan også virke bastant, og ofte er det vanskelig å få henne til forstå noe uten at det blir feil. Men dette svinger en del, så derfor har jeg valgt å bytte.