Mirja Aamodt

Autorisasjon (2006)

Venteliste

28 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Mirja Aamodt er en av 69 fastleger i Nordre Follo

Siste vurderinger av Mirja Aamodt

Bra på å undersøke, bruker tid på pasienten

Jeg synes at Mirja er en god lege som tar pasienten på alvor og bruker tid til å undersøke problemstillingen og symptomer. Det kan gå utover den avtalte tiden, men her prioriteres det kvalitet framfor hastighet.
Tildels manglende tilgjengelighet, telefonkø og av og til lange ventelister skyldes de generelle rutinene i kommunen og legekontoret og ikke den konkrete legen.

Totalt utilgjengelig på Pasientsky

E-konsultatsjon er ment for rask prosess og at man slipper å dra dit fysisk. Fikk svar etter halvannen uke etter å ha ringt opp og purret. FIkk beskjed om å ettersende info. Nye 3 uker gikk uten noe svar fra legen, og deretter kom melding på e-konsultasjon om at saken var avsluttet. Helt uakseptabelt!

Lang ventetid og dårlige rutiner

Har måttet vente i 40 minutter minst hver gang jeg skal inn til Mirja. Glemmer å skrive rekvisisjoner og «gir opp» å finne løsninger selv med relativt enkle problemstillinger.

Grundig og meget hyggelig.

Datteren min ble påkjørt i skibakken og undersøkt av totalt 3 leger på 4 dager som pirket litt og kalte smertene muskulært. Etter 5 dager sendte jeg henne på legevakta og der ble hun møtt av Mirja som tok henne på alvor, sjekket reflekser og sendte henne rett til røntgen og MR. Datteren min hadde kompresjonsbrudd i 2 ryggvirvler og kunne blitt lam hadde det ikke vært for Mirja.
Meget grundig og flink lege!

Tillitsvekkende og flink med barn

En lege jeg føler tillit til og som kommuniserer godt både med meg og sønnen min (barnehagealder). Slår opp og undersøker ting mens du er til konsultasjon, og lytter og tar hensyn til dine ønsker/meninger. Har også gått til henne som gravid og møtte ikke annet enn støtte og forståelse da det ble behov for sykemelding mot slutten av graviditeten. Bruker god tid og stresser ikke med å bli ferdig "på tida", og dét er nok en av grunnene til at det nesten alltid er litt forsinkelse.