Dag Johann Kjærnet

Allmennmedisin

Autorisasjon (1983)

Tilleggskompetanse

Sjømannslege

Sandefjord Legesenter Telefonnummer33 42 31 8033 42 31 ...
Halvdan Svartes gate 12 3208 Sandefjord
Dag Johann Kjærnet er en av 71 fastleger i Sandefjord

Siste vurderinger av Dag Johann Kjærnet

En fantastisk dyktig lege

Faglig dyktig, god på kommunikasjon og en fastlege å stole på. Jeg har i mange år benyttet Dr. Johan Kjærnet. Gleder meg til han kommer tilbake

Rolig, trygg, oppmerksom, FANTASTISK

Han ser på deg når dere snakker, og spør alltid hva som er viktig for deg som pasient!
Har aldri møtt en lege som ser meg på den måten han gjør! Han er positiv til å prøve ting jeg har foreslått og kommer med gode og relevante forslag som jeg ikke viste noe om!
Jeg føler han alltid har tid til meg, dermed er det også fort litt ventetid, men det er det verdt!

Fantastisk lege

Kunnskapsrik, engasjert, ser meg som pasient på en helhetlig måte. Stabilt godt humør, lun og varm fremtoning. Føler alltid at jeg blir tatt seriøst og opplever å bli godt ivaretatt, han bruker alltid den tiden som er nødvendig ved konsultasjon .

Arrogant oppførsel.

Flinke og imøtekommende legesekretærer, lett å få time. Slitt venteværelse.

Arrogant og lite imøtekommende lege. Alltid forsinket, har noen ganger måtte komme tilbake dagen etter fordi han er forsinka og har liten tid til å følge opp eller ikke har tid til å sende henvisning videre. Er ikke ofte hos lege 1-2 ganger i året...Begeret var fullt når vi havnet i en uforutsatt livssituasjon hvor en nær person plutselig ble dødssyk (kreft) og hadde bare uker igjen å leve, lite imøtekommende og forståelsesfull Følte meg nærmest til bry. Har byttet fastlege.

Veldig fornøyd /

Dr.Kjærnet er en person som tar tak i problemstilling og henviser deg videre om det skulle være behov. Han er en veldig blid person og det er god kompentanse og samarbeid i klinikken.
Litt gammel klinikk men den er ren og ryddig. Personal er blide og forståelses fulle.

Bra med parkering nå :)