Anne Gurine Egeland Høie
Har hatt Anne som lege gjennom studietiden, og opplever at hun er den første fastlegen som virkelig har tatt meg på alvor. Hver gang jeg har en time med henne føler jeg meg sett, samt at hun husker meg og min historikk. Har opplevd at hun har bedt om tid til å rådføre seg med andre for å kunne gi meg best mulig henvisning, noe jeg ser på som et stort tegn på kvalitet og et ønske om å skaffe meg best mulig hjelp. Har ingenting negativt å si, og vil anbefale henne på det sterkeste!
Hun har tatt alle mine problemer på alvor, og hjulpet meg hver eneste gang noe har dukket opp. Har hatt stor tillit, og følt meg godt ivaretatt. Hadde gjerne beholdt henne som min fastlege livet ut. Anbefales på det sterkeste!
Har hatt Anne som fastlege gjennom studietiden og hadde definitivt beholdt henne som fastlege dersom dette hadde vært mulig etter endt studietid. Men Anne er en lege som lytter til dine problemer og behov, samt som tar seg tid til deg.
Hun hjalp meg med mange ulike problemstillinger og forklarte og svarte ordentlig på alle spørsmål. Følte meg veldig sett og forstått.
Hadde henne som lege i en vanskelig periode der jeg trengte ekstra støtte. Hun både satte av ekstra tid, og strakk seg langt for å hjelpe, til tross for hvor dårlig tid fastleger har om dagen.