Shahzad Zia Banaras
Jeg er utrolig heldig som har Dr. Shahzad Zia Banaras som fastlege. Han er en lege som virkelig bryr seg om sine pasienter og handler raskt når det gjelder. Da jeg opplevde magesmerter, var han rask til å forstå alvoret i situasjonen og henviste meg umiddelbart til sykehuset. Takket være hans handlekraft og profesjonalitet ble det oppdaget kreft i tide, og jeg fikk rask behandling og operasjon.
I dag er jeg helt frisk, og det kan jeg takke Dr. Banaras . Han er en fantastisk lege med empati, kunnskap og evnen til å ta riktige beslutninger. Tusen takk, Dr. Banaras, for at du reddet livet mitt!
Dr. Shahzad Zia Banaras er uten tvil en av de beste fastlegene i Oslo. Jeg føler meg alltid i trygge hender når jeg har time hos ham. Han lytter nøye til alle mine bekymringer og tar seg tid til å forklare alt grundig, slik at jeg alltid forstår hva som skjer med helsen min. Det er tydelig at Dr. Banaras bryr seg om pasientene sine, og hans omsorg og profesjonalitet gir meg en følelse av trygghet.
Pasienter kan alltid stole på Dr. Banaras for grundige undersøkelser og presise diagnoser. Det er en lege som ser hele mennesket, og som er veldig tilgjengelig for både akutt hjelp og langsiktig oppfølging. Jeg kan på det varmeste anbefale Dr. Shahzad Zia Banaras til alle som ønsker en fastlege som virkelig setter pasientens helse i fokus. Jeg får alltid raskt legetime.
Opplever hver gang jeg er hos han at han virker ganske uinteressert. Nå liker folk ulike ting, men smalltalk opplever jeg han ikke er interessert i, og det virker som en ren transaksjonell interaksjon. På de 5-6 gangene jeg har vært hos han de siste årene så har jeg kanskje totalt brukt 10 minutter i rommet. Sist besøk brukte vi 30 sekunder før han sa vi tar en blodprøve og han lyttet til lungene. Ingen oppfølgingsspørsmål eller andre undersøkelser.
Sitter stort sett og ser inn i pc-en mens han skriver og snakker til deg samtidig.
Altså, jeg opplever ikke noe mistro eller andre negativiteter, og han får jobben gjort på et vis, men jeg tror det er andre som løser den bedre (hyggeligere og mer interessert).
Jeg har vært pasient hos Dr Shahzad Zia Banaras i 10 år . Han er alltid hyggelig og hjelper meg . Han er veldig flink . Han gir alltid time på kortvarsel . Han er empatisk og utrolig dyktig lege. Han er fantastisk flink og kunnskapsrik lege som tar deg på alvor. Han er beste fastlege.
Han ser ikke på meg på noe tidspunkt. Ser bare inn i maskinen mens han snakker. Han brukte tvang og uten å spørre meg sa han at jeg måtte av 4 forskjellige medisiner. Jeg ble veldig redd for dette var viktige medisiner for meg (og har nå en lege som skriver ut disse), så jeg sa skjelvende "kan du skrive en nedtrappingsplan, da" Ja, det gjorde han. ALT skulle kuttes ned til null. Uten min godkjenning. Han snakket veldig høyt, nærmest skriking/kjefting som også gjorde meg nervøs. Han truet med å ta fra meg førerkortet om jeg ikke gjorde som han sa. Jeg kjører ikke men bruker førerkortet i alle sammenhenger hvor jeg må vise ID og jeg har ikke krefter, penger eller tid til å kjøre opp på nytt. Han spurte meg ikke hvordan jeg hadde det, på tross at han visste jeg slet med bipolar lidelse og angst. Ingen forståelse for noe - Anbefales ikke, styr unna.