Umer Ahmed Sheikh
Er relativt faglig dyktig, men det blir vanskelig å kommunisere for en pasient som har et kompleks av diagnoser da han forlanger at en kun skal behandle 'ett tema' ved konsultasjon, også e-konsultasjon. Føler derfor at det er vanskelig å få ytret det en har på hjertet, og nødvendig for å se en helhet. Har også generelt svært lang ventetid.
Konklusjon er at dette blir ikke mulig å forholde seg til, så ble dessverre nødt til å skifte fastlege.
Gjennom flere konsultasjoner hos Umer, om ulike ting og over tid, så har jeg alltid opplevd ham som veldig vennlig, interessert, ryddig, og med bred kunnskap. Den kombinasjonen gjør at jeg alltid føler meg trygg på Umer.
Jeg har tidligere møtt andre leger som har fremstått både uinteresserte og arrogante, men også leger som virker være så opptatt av å «please» at de fremstår usikre.
Umer sin evne til å kombinere det å være vennlig og tydelig gjør at jeg alltid går fra kontoret hans med en bedre følelse enn jeg hadde da jeg bestilte timen.
Jeg har hatt doktor Sheikh som lege i to år og er veldig fornøyd. Han er alltid veldig hyggelig og omsorgsfull. Han er grundig og svært dyktig, og gir raskt hjelp. Anbefaler derfor dr Sheikh på det varmeste.
Lite hyggelig legebesøk. Opplevde å ikke bli tatt på alvor da han var tvilende når jeg fortalte om symptomer og sykdomsbilde. Lite service innstilt, klaget over at han hadde mange pasienter som satt å ventet.
Traff bullseye på første forsøk som viser at han vet hva han driver med. Veldig enkel å samarbeide med og E- konsultasjon er ikke til hinder. Setter pasienten i fokus og virker meget interessert i sitt fagområde. Jeg har brukt Umer Ahmed Sheikh i mange år og han har utviklet seg til å bli en meget dyktig medisiner.