Jan Ove Høie

Låst – ingen venteliste

Jan Ove Høie er en av 28 fastleger i Karmøy

Siste vurderinger av Jan Ove Høie

Veldig fornøyd med fastlegen

Får time innen rimelig tid, er noen ganger litt forsinkelse men aldri mer enn 30 minutter. Har alltid blitt tatt på alvor. Opplever at legen har empati og forståelse for situasjonen uten å dramatisere. Stresser deg ikke ut selv om det er forsinkelse. Pluss for hyggelige helsesekretærer, får time på dagen ved akutt behov men da gjerne hos turnuslege/vikar. Får svar på e-konsultasjoner på 1-2 dager.

Føler utrygghet og mer stressende etter prat med ham

Jeg synes at han har litt for lite empati for å bli god lege. Han leser anbefalinger fra data maskin og prøver ikke å se litt dybdere og vurdere selv hva er beste for denne personen der og da. Mange ganger var jeg hos ham og i 80% av mine besøk fikk jeg den "robot " tjeneste.
Jeg skriver komentar, fordi jeg trur at det er mulig for ham å bli bedre, kanskje han er ikke bevisst hvordan har ser ut noen ganger.

Overall – ikke bra.

Dårlig oppfølging – lite behandling.
Må hele vegen helgardere seg – for mindre ting.
Ufattelig lite tilbakesvar.
Sender deg ikke videre nødvendigvis uten att en spør.

dårlig oppfølging

til tross for at legen er flink når man først er kommet inn, er det lang ventetid for å få time, lange forsinkelser, elendig oppfølging etter at timen er over. ikke beskjed om resultater og manglende henvisninger. Dessverre skjedd flere ganger.

Helt ok

Helt ok, tar seg tid til å lytte, men ser stort sett inn i datamaskinen. Har aldri opplevd å bli ropt opp, for så å leke gjemsel med legene, men i skudenes skjer dette. Normal høflighet bør være å vente på pasienten og ta den i hånda. Samme gjelder de på lab-en. Roper med døra på gløtt "vær så god neste". Har ikke vært lenge, så det skjer kanskje ikke hver gang, men ikke godt nok synes jeg.