Preben Alvær Slaatten
Preben er en av de hyggeligste og tålmodig av alle legene jeg har hatt, bade her i Norge, og hjemme i England. Anbefales godt
Jeg har vært hos ham to ganger, og begge gangene har jeg vært misfornøyd. Han virker lite forståelsesfull og kverulerer på det jeg sier. Selv om han stiller mange spørsmål som kan være nyttig, føler jeg meg ikke hørt eller trodd. Han kommer med råd som ikke passer og som jeg opplever ikke å være gjennomførbare.
Første time og fekk godt inntrykk av ein lege som tok seg tid, gjorde undersøkelse og forklarte greitt.
Jeg er ganske overrasket over den negative kritikken som Slaaten har fått. Riktignok har jeg bare vært hos han en gang, men det samme gjelder de fleste som er misfornøyd. Han er veldig grei å diskutere med. Stiller fornuftige spørsmål og forklarte godt. Lytter også til det jeg sier. Litt større forsinkelser enn det jeg er vant, er det eneste som trekker ned. Men totalt sett har jeg et godt inntrykk.
Vanlig fastlege er i permisjon, så min sønn fikk time hos Preben. Var litt spent mtp dårlige tilbakemeldinger her, men inntrykket var veldig positivt. Måtte vente ganske lenge, men det så jeg alle de andre måtte den dagen. Var veldig hyggelig og særdeles flink med barn. Tok seg god tid og forklarte nøye.