Fahim Latif
Beste legen jeg noen gang har vært borti. Tar alt på alvor og har mye kunnskap.
Tar seg alltid tid og tar virkelig ansvar
Bruker Fahim Latif og kan bare si at en bedre lege skal du lete lenge etter. Han svarer raskt på henvendelser og følger deg godt opp !! Anbefales
Har nå vært på to timer hos dr.Fahim Latif. Er så glad for at jeg byttet til han.
Har fått kjempegod oppfølging og han tar problemene mine på alvor. Han tar seg tid til pasienten og virker utrolig kunnskapsrik.
Har tidligere hatt fastleger som har hatt dårlig tid og ikke vurdert mine problemer.
Dette er ikke tilfelle her. Om du vurderer han her, så bytt!
Må også legge til at det er hyggelige jenter som tar blodprøver og lege svarer fort på pasientsky.
Fahim er meget god lege. Han lytter og gjør alt til å hjelpe sine pasienter. Han svarer med en gang når jeg kontakter han via pasientsky. Jeg håper at jeg har han som min fastlege resten av livet.
Hat Fahim som lege i noen år og er sp fornøyd, kommer aldri til å bytte lege. Han lytter, og hjelper til så godt han kan, og han gir seg ikke. Han er også veldig effektiv på pasientsky. Føler han er en lege som er tilgjengelig når du trenger det og han er villig til å strekke seg langt for pasientene sine! Og ikke minst er han veldig hyggelig, kan snakke om alt og ingenting. Og han er raus med Netflix anbefalinger ;)