Fahim Latif
Jeg har vært gjennom mange fastleger, både grunnet flytting og vært misfornøyd med noen. Var på legevakten i ski med min sønn og var så heldig å møte på Fahim. Han er trygg, rolig, kunnskapsrik, lyttende og helt fantastisk med barn. Det skal kjennes trygt når man går til legen, ihvertfall med sine barn, og det er jeg her. Beste fastlegen jeg noen gang har hatt, uten tvil. Takk!
Lytter og deler av sin kunnskap. Blid og høflig, man blir veldig godt ivaretatt. Beste legen i Ski kommune. Så glad vi kom over han på legevakten, da ble valget om ny fastlege lett.
Den beste fastlegen jeg har hatt.Han lytter på deg og er veldig ryddig og effektiv. Man får følelsen av at han har bred kunnskap og erfaring. Han er mennesklig og naturlig, virker genuint opptatt av deg som patient.Vil anbefalle Fahim på det sterkeste.
Fahim Lativ er en lege som er lett å kommunisere med gir seg god tid og har mye kunnskap å dele. Kan virkelig anbefales.
Tar situasjonen alvorlig og er nøye. Henviser raskt til spesialister når det trengs. Bruker tid på samtalen for å avklare medisinsk tilstand. Er også godt fornøyd med kontoret og servicen. Får raskt time.