Frøydis Blaker Aasbø
Aldri tilgjengelig. Hører ikke på pasienten, virker uinteressert i og ivareta pasienten. Ingen oppfølging av pasienten. Hvis man er misfornøyd og spør om begrunnelse, ble man henvist til å klage.
Jeg har hatt Dr.Aasbø i et halvt år nå. Hun virker som hun bryr seg og viser forståelse og omsorg. Jeg er veldig fornøyd og lettet etter å ha lett etter en god lege i lenger tid.
Resepsjonsdamen jeg pleie å møte på legekontoret opplever jeg er lite interessert, kvass og ufin. Det gjør at jeg gruer meg alltid til å ringe til legesenteret, men det får heller gå fint når en har funnet bra fastlege.
Jeg har hatt Frøydis Blaker Aasbø som fastlege i et par år og er kjempefornøyd. Hun møter meg alltid med et stort smil, lytter oppmerksomt til det jeg har å si og ser meg rett inn i ansiktet, ikke på PCen. Jeg har heldigvis ikke hatt store problemer, men alle de små plagene jeg har hatt, har hun ordnet opp i.
På en skala fra 1 til 10, får hun topp-plassering !
Jeg opplevde denne legen som uinteressert og sta, uten vilje til å først høre og spørre for å hjelpe. Uten pasient fokus med andre ord.
En dyktig lege om du er frisk. Veldig sjarmerende og tilsynelatende positiv, men det hjelper lite når man er syk og behøver å bli tatt på alvor