Øvre Nydalen Legesenter AS

Sandakerveien 138 0484 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Øvre Nydalen Legesenter AS

Anbefales!

Lege: Arezou Malekshahian Skrevet

Jeg hadde behov for en akuttime da min fastlege ikke var tilgjengelig, og det var heller ingen ledig time hos vikar for fastlegen. Heldigvis fikk jeg time hos denne legen, og det var en svært positiv opplevelse. Legen møtte meg med et stort smil og godt humør, og viste stor lyttende evne, forståelse og omsorg i situasjonen min. Jeg følte meg virkelig ivaretatt gjennom hele konsultasjonen.

Forsinket og null tillit

Lege: Frøydis Blaker Aasbø Skrevet

Gikk til henne og hennes vikar et par ganger. Det var alltid 30-90 minutters ventetid selv om jeg kom 5 minutter for tidlig til timen min. Venteværelset er moderne og fint, så dette bøter litt på opplevelsen...

Men verst av alt er at hun ikke har tillit til pasientene sine. Hun sa til meg at hun kan gi bare 3 dagers sykemelding ved respiratoriske sykdommer om gangen, og hvis jeg trengte forlengelse så måtte jeg altså komme tilbake om 3 dager (drasse gjennom hele byen, hostende på offentlig transport og på venteværelset) og så forlenge 3 dager framover. Det er nesten som om hun mistenker at pasientene bedriver sykemeldingsvindel hvis de ikke møter opp hver 3je døgn. Hun hadde også en rar kommanderende holdning når hun ga råd. Jeg forsøkte å finne ut av forskjellen på de forskjellige dypneseprøver (dyrking og PCR) og fikk en forelesning om at jeg ikke burde uttale meg om det, hun er lege, hun vet best hva slags prøve hun skal sende. Ble ikke sett på som likeverdig.

Denne fastlegen tok meg og helsa mi på største alvor!

Lege: Sverre Enkerud Skrevet

Har tidligere opplevd å bli totalt overkjørt av fastleger.

Sverre derimot gjorde sitt ytterste for å høre på meg, bli kjent med meg og hjelpe meg!
Han er tvers igjennom seriøs og grundig i legegjerningen, og ett fint menneske jeg ble glad i.

Har bare lovord om vikar [Navn fjernet av moderator] også, som gav utfyllende og nyttig info da jeg hadde rotet d til.

Harelabb

Lege: Frøydis Blaker Aasbø Skrevet

Min erfaring er at denne legen er litt for rask til å konkludere, kombinert med begrenset evne til korrigering.

Har ikke truffet min fastlege, kun vikarer

Lege: Linda Katrine Severinsen Backlund Skrevet

Ønsket å ha en kvinnelig fastlege. Fikk overraskelse - en ung mann som vikar. Har hatt ham i et år. Han var flink. Men nå er det en ny vikar. Ei ny ung kvinne som ærlig sier at hun ikke vet hvordan hun kan hjelpe meg. Nå har jeg byttet faslegen i en annen bydel. Takk for meg!