Øvre Nydalen Legesenter AS

Sandakerveien 138 0484 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Øvre Nydalen Legesenter AS

Snill og forståelsesfull

Lege: Sverre Enkerud Skrevet

Bare møtt han to-tre ganger men han er en flink lege, lett å prate med og prøver virkelig å forstå ting fra din side. Men tror som med mange andre at han har for mange pasienter, men det er jo ikke hans feil (-1 tilgjenglighet). Men samlet sett en bra opplevelse å ha ham som lege.

En engel

Lege: Sverre Enkerud Skrevet

Visslar i gangen, morsom og veldig snill. Hjelpte meg med henvisning og sykemelding når jeg slet med hypertyreose og tremor. Godt hjerte og litt redd hvithaj 🦈

Dyktig og profesjonell

Lege: Sverre Enkerud Skrevet

Jeg vil gjerne gi en veldig positiv vurdering av fastlegen min, Sverre Enkerud. Han er en utrolig dyktig lege som alltid tar seg tid til å lytte og forklare ting på en forståelig måte.

Jeg føler meg alltid godt ivaretatt hos ham, og han viser en oppriktig interesse for meg som pasient. Han er nøye, trygg og flink til å finne gode løsninger, samtidig som han er vennlig og imøtekommende.

Jeg er veldig fornøyd med Sverre Enkerud som fastlege og anbefaler ham varmt til andre!

Den Beste fastlegen

Lege: Sverre Enkerud Skrevet

Jeg ønsker å uttrykke min store tilfredshet med fastlegen min, Sverre Enkerud. Han er en svært dyktig lege som alltid viser profesjonalitet og omtanke i sitt arbeid.

Sverre Enkerud tar seg tid til å lytte til mine bekymringer og spørsmål, og han gir alltid grundige og forståelige forklaringer. Jeg føler meg trygg og ivaretatt når jeg er til konsultasjon hos ham, og han er svært nøye i sine vurderinger og behandlinger.

I tillegg er han empatisk og viser en genuin interesse for meg som pasient. Jeg opplever at han virkelig bryr seg om helsen min, noe som gir meg stor trygghet og tillit til ham som lege.

Jeg kan på det varmeste anbefale Sverre Enkerud som fastlege til andre. Jeg føler meg heldig som har ham som min fastlege og setter stor pris på hans engasjement og profesjonalitet.

Min desidert beste fastlege noensinne

Lege: Sverre Enkerud Skrevet

For første gang på mine 60 år er jeg fornøyd med min fastlege! Andre klager over sine, jeg har skrytt av min. Han er kunnskapsrik innenfor de områdene jeg trenger hjelp med: kreft, hjerte og benskjørhet, og det føles trygt å ha han som fastlege. Han er alltid imøtekommende, hyggelig og fin å prate med, tar seg tid til å lytte. Dette gir meg tillit til at jeg har rett fastlege. Anbefales på det varmeste!