Sawsan Kadhim Abdulwahhab Al-Toma
Jeg møtte med henne fordi jeg var gravid for første gang og ønsket råd og veiledning. Hun var alltid forsinket (mer enn 40 min hver gang) selv om timen varte mindre enn 15 min. Hun informerte meg om veldig lite og selv om jeg beskrev at jeg hadde helseskrekk og fødselskrekk, ikke tok tid for å beskrive prosessen videre. Hun undersøkt meg uten å beskrive det hun gjorde eller hvorfor, spurte ikke, og da jeg viste bekymring og spurte henne stoppe, ble hun irritert.
Jeg tror at hun burde kanskje ta mindre pasienter for å kunne behandle dem godt.
Hyggelig, profesjonell og oppdatert. Jeg føler att hun er trygg å gå til og ønsker å hjelpe. Jeg har ikke opplevd at hun er stresset, slik som andre skriver her.
Har vært hos Al- Toma flere ganger, også som gravid. Hun er relativt brå i uttalelsene sine, og det kan virke som hun vil bevise hvor flink hun er? Dette gjør meg mer usikker enn trygg, når jeg plutselig får ti mulige diagnoser slengt i fanget.
Jeg opplever imidlertid ikke at hun har dårlig tid, heller motsatt. Det er også enkelt å få time.
Men det er flere negative enn positive opplevelser for meg, så jeg bytter fastlege.
Hun tar seg ikke god tid til pasientene og det skaper komplikasjoner. Var inne for et enkelt inngrep som førte til 2 turen på legevakten etterpå.
Hun må få stresset ned slik at det ikke går utover pasientene som er inne på behandling.
Er relativt knapp med ordene og passe imøtekommende. Anbefales ikke.
Sawsan Al-Toma representerer det beste i den klassiske legerollen. Hun har et rolig vesen og gjennomfører konsultasjonen på en måte som gir pasienten trygghet for at han/hun får den fulle oppmerksomhet. Hun er effektiv utover det man forventer i helsevesenet.