Dag Roar Kise

Allmennmedisin

Autorisasjon (2011)

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Falkum Legesenter Telefonnummer35 52 39 5535 52 39 ...
Bjørnstj. Bjørnsonsgate 13 3722 Skien
Dag Roar Kise er en av 48 fastleger i Skien

Siste vurderinger av Dag Roar Kise

Blir bare mer og mer tafatt

Er vanligvis 1-2 ganger hos lege hvert år. Dag Roar er sikkert grei nok hvis han ikke må gjøre noe videre. Har slitt med et problem siden oktober -23, og har siden da vært hos nærmere 20 legetimer uten å komme nærmere løsning og like langt fra å finne rette diagnose, bare bortforklaringer og bagatellisering, stor vegring for å sende videre for å undersøke problemet hos spesialister. Sendte etterhvert henvisning videre til en annen spesialist lege men pyntet så på forklaring på problemet i henvisning at jeg først ble tilbudt time hos spesialist etter 7 måneder. Dette senteret har jeg vært ved siden 1985, må finne meg en annen lege, er like oppgitt og frustrert hver gang jeg er der.

Lyttende, dyktig og god oppfølging

Vært kunde ved Falkum legesenter i rundt 25 år. Blir godt ivaretatt av dyktig personale. Er på oppfølging etter blokkering og som ledd i opplegg for løpende kontroll av prostata/ forløp til kreft. God kommunikasjon mellom fastlege og sykehus. Hele familien på samme legesenter. Viktig at jeg har samme lege over lang tid. Hatt far Kise og nå sønn som behandlende lege. Dette gir trygghet som er meget viktig til eldre du blir. Bra at alt nå går via HelseNorge selv om det systemet ikke er bra nok som sted for totalinfo.

Veldig dyktig

Føler meg privilegert som har Dag Roar som fastlege. Følger alltid grundig opp på den minste ting. Veldig kunnskapsrik og god til å forklare faguttrykk.

Flink, lyttende og kunnskapsrik

Svært godt fornøyd med Dag Roar som fastlege. Han tar seg tid, er lyttende, kunnskapsrik og effektiv.
Anbefales på det sterkeste.

Dyktig

Beste fastlegen jeg har hatt! Får alltid kjapp hjelp og føler meg godt ivaretatt. Dag Roar er flink til å lytte og tar gode vurderinger for hva som er riktig steg videre.