Thea Louise Brøngel
Kjempe fornøyd med Thea :) jeg har hatt mange leger og ingen har hvert så god og omtenksom som henne. Hun tar seg tid til og lytte og virkelig hjelper til med og finne problemet og tar meg og min familie seriøst, som alle har gått til henne. Bruker pc'en om hun må finne ut av en ting som er super bra. Desverre så måtte vi flytte et stykke unna men min mann nekter og bytte lege/vurderer og heller reise nesten to timer bare for og ha hun som lege selv. Ikke fornøyd med min nye lege. Anbefaler hun på det sterkeste.
Opplever det som hyggelig å møte denne legen. Hun gjør det hun skal, og følger opp med ekstra blodprøver hvis jeg ymter frampå om det. Føler meg ivaretatt.
Noe venting før jeg kommer inn til time må påregnes.
Jeg har gått til denne legen i ca 1 år nå. Hun er faglig dyktig, men ikke like dyktig når det kommer til kommunikasjon. Jeg føler meg mindre klok når jeg drar derifra og sitter stort sett igjen med en tom følelse. Det er aldri rom for å spørre om noe annet enn det jeg kommer for, det har hun rett og slett ikke tid til.. Det jeg opplever som positivt er at hun nesten alltid ringer for å fortelle om prøvesvarene, til og med på en lørdag når hun hadde hjemmekontor.
Det er lang ventetid for å få time, man må regne med ca 3-4 ukers ventetid hvis det ikke er noe som haster. Jeg ønsker stort sett time tidlig på dagen (typ kl 08), men jeg har aldri opplevd å komme inn til tida. Man er nødt til å regne med 15-20 min ventetid - hvis ikke mer.. Jeg opplever resepsjonistene som imøtekommende og hyggelige, både i luka og på telefon.
Jeg ser meg nødt til å bytte lege da jeg ikke føler jeg får noe særlig hjelp/forståelse.
Føler ikke jeg blir ivaretatt eller tatt på alvor. Ser på alt som bagateller og vil helst ha deg ut før du kom inn døra. Der hvor verdiene på blodprøvene er merket med stjerne får jeg ikke noe forklaring, utdypning eller hjelp med hvordan jeg kan få normale verdier. Virker som at det å medisinere sitter langt inne! Jeg har slitt med de samme symptomene og verdiene på blodprøvene i 7 år uten å få medisiner. Det blir bare værre og værre uten at jeg får noe hjelp. Dette har ført til at jeg bytter fastlege!
En lege som bokstavelig talt ler av deg når du snakker om dine psykiske problemer. Mener angst/fobi bare er «tullete» å sier «det er jo bare å gjøre det». Enda til at man er under psykisk behandling for øyeblikket..
Fikk også beskjed om at hun mente at AD HD ikke er en diagnose... mer frekk, uinteressert, usympatisk og arrogant lege skal man lete lenge etter!