Thea Louise Brøngel

0 av 2000

Venteliste

65 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Thea Louise Brøngel er en av 60 fastleger i Tønsberg

Siste vurderinger av Thea Louise Brøngel

Ikke anbefale!

Ikke anbefale .Hun er uprofesjonelle, ikke noe hyggelige De bryr seg ikke om pasientens beste og anbefaler rett og slett ingen denne ekstremt dårlige opplevelsen jeg hadde der.

Ikke til å anbefale!!!!

anbefaler overhode ikke denne legen. har vært der gjentatte ganger med min sønn, og får ikke den hjelpen eller videre oppfølging som man burde få av en lege. blir alltid missforstått og hun har egentlig aldrig tid til deg som pasient. dårlig personell som jobber der også som er kjempe frekke, pluss at det er overdrivent lang vente tid på time og når man sitter for å komme inn til time. styr unna denne legen!

En lege som bryr seg og tar seg tid:)

Her treffer man en Lege som forstår og prøver å løse, tilbyr seg å hjelpe og er engasjert. Flott å få litt yngre krefter på banen som forstår dagens utfordringer og ikke bare sender deg videre eller skriver ut en ny resept.

Flink lege som bryr seg, en som har valgt riktig yrke!

Anbefaler henne, nøyaktig og er der for å hjelpe. Hver gang jeg er der blir jeg behandlet med respekt og blir tatt på alvor. Man setter stor pris på det som pasient. Har bare gode ord å si om henne!

Hyggelig og nøyaktig lege som bryr seg.

Svært nøye og undersøkende lege, ikke redd for å søke hjelp om hun står fast. Opplevde at hun tok meg på alvor og la stolthet i å løse problemet. Anbefales!
Noe lang ventetid i høysesong.