Lars Emil Aga Haugom
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Veldig hyggelig når en treffer ham, men når jeg leser kommunikasjon mellom ham og sykehus, blir jeg sjokkert! Behandler sine kolleger dårlig. Og sykepleiere er tydeligvis lite verdt.. La ting i journalen min som ikke stemmer. Er sjelden der så blir som oftest vikar, og det var helt greit!
Jeg er glad for å finne en veldig vennlig,smilende lege. En lege som lytter godt til deg og fokuserer raskt på løsninger.
Fantastisk og dyktig lege. Han møter pasientene på ein rolig og vennlig måte og forståelses full måte og han lytter til pasientene sine og han bryr seg om pasientene sine og han gjør alt han kan for å hjelpe pasientene sine. Han er ein lege jeg føler jeg kan ha tilitt til. Han bryr seg om pasientene sine og svarer kjapt på konsultasjonsmeldinger og kommer med råd og han følger pasientene sine opp.
Han lytter nøye og han har en veldig ydmyk måte å behandle pasienter på. Vi er veldig glade for at han er vår fastlege.
Jeg følte meg ikke sett eller hørt på en god måte. Opplevde ikke at han lyttet til meg.
Jeg personlig ville i hvertfall aldri anbefale noen som er litt følsomme å velge han som fastlege.