Roar Nilssen
Han virker grei i starten, men blir surrete etterhvert. Skulle ha en time for godkjenning for å få lappen pga Diabetes. Ble aldri noe av, utsatt hver legetime som ble satt opp til det. Den ene timen tok han til og med opp permen sin for å lese seg opp på åssen reglene var (som jeg da betaler han penger for). Han starter somregel timen med å kommentere evt "bagasje" du har i journalen din. Som om han har en trang for å være litt spydig.
Dem i skranken er ikke spesielt imøtekommende heller.
Kort ventetid; svært god oppfølging, god hukommelse, kjenner meg igjen og har full oversikt oversikt over sykehistorien uten å studere journalen først, kunnskapsrik og proaktiv. God til å kommunisere; blir alltid tatt på alvor.
Faglig oppdatert, tar seg alltid god tid. Hele familien har brukt han siden fastlegeordningen kom, og vi føler oss godt ivaretatt. Ungdommene våre blir tatt på alvor når de har timer alene og får alle god hjelp og behandling.
Han nøler ikke med å kontakte spesialister hvis han er usikker. Får alltid time raskt.
Noe ventetid er det ofte, men det er verdt det.
Når min mann og jeg har vært hos vår fastlege Roar Nilsen, så får vi en meget god behandling!
Han er rask med å sende oss videre, når vi trenger det! Uten denne legen så hadde ikke alt gått så bra med min mann! (Ble oppdaget kreft)osv osv
Roar Nilssen er en svært dyktig lege, alltid oppdatert på kunnskap. Veldig oppmerksom og opptatt av å forklare evt. årsaker, og gir råd og evt. en eller flere løsninger for at man skal bli friskere. Har alltid god tid til meg og jeg kan forlate timen med en god følelse.