Roar Nilssen

Allmennmedisin

Autorisasjon (1999)

Roar Nilssen er en av 71 fastleger i Sandefjord

Siste vurderinger av Roar Nilssen

En meget trygg og kunnskapsrik lege!

Når min mann og jeg har vært hos vår fastlege Roar Nilsen, så får vi en meget god behandling!
Han er rask med å sende oss videre, når vi trenger det! Uten denne legen så hadde ikke alt gått så bra med min mann! (Ble oppdaget kreft)osv osv

Meget dyktig

Roar Nilssen er en svært dyktig lege, alltid oppdatert på kunnskap. Veldig oppmerksom og opptatt av å forklare evt. årsaker, og gir råd og evt. en eller flere løsninger for at man skal bli friskere. Har alltid god tid til meg og jeg kan forlate timen med en god følelse.

Utbrent

Roar virker uinteressert i pasientens plager. Sitter med bena på bordet og sukket tungt i en fillete shorts og ser lengtende ut vinduet under samtalen. Var tydelig at psykiske plager ikke var noe han anså som reelle plager og kalte meg en hypokonder. Var helt tydelig at han bare ønsket at jeg skulle gå.
Mer uprofesjonell lege skal du lete lenge etter.
Har du brukket en arm er han nok grei, men er det noe mer innviklet bør du gå til noen andre.

Veldig bra Lege.

Nilssen tar seg god tid Han lytter til hva du har og si og tar deg alvorlig. Har bare gode erfaringer.

Langt under pari

Var ok i de første konsultasjonene, men når det viste seg å være mer krevende å finne årsaken til helseplagene ble det vanskelig. Han ble avvisende, ufin og viste ingen interesse av å finne årsaken. Så jeg måtte selv lese meg opp og selv "kreve" riktig henvisning. Uakseptabelt, da det er legen som skal være eksperten. Noe rot fra helsesekretæren(e) også så denne legen anbefales ikke.