Benjamin Noddeland
Legen er I møte kommende og veldig flink til å lytte å høres på hva du har og si. Han er bestandig blir og hyggelig. Han er flink til å følge opp avtaler og ringer gjerne hvis han har fått svar på prøver. Tar seg tid til pasientene.
Fikk ham som lege etter at forrige sluttet, Frislid, som vi forrøvrig var veldig godt fornøyd med. Er enig med andre som har kommentert at han var mer opptatt av hva forrige lege hadde gjort feil i jounalen enn å prate med meg når jeg var der første gang. Vi har en sønn med ADHD og trenger god oppfølging, noe jeg føler vi ikke har fått. Han virker veldig usikker på området og er heller ingen god lytter. Så summen av dette gjør at vi bytter lege alle tre i familien.
Jeg var hos ham tre ganger, og alle gangene hadde han booket minst to pasienter til nøyaktig samme tidspunkt. Ved én anledning tre. Dette var grytidlig om morgenen og tre pasienter på venterommet som - viste det seg - skulle til ham: samtidig. I tillegg var han selv 45 minutter forsinket.
Dermed blir ventetiden gjerne minst en time.
Han hadde maks. ti minutter, og mesteparten av den tiden brukte han til å lese journal, og taste med én finger av gangen på tastaturet.
Etter å ha sett på ham i ti minutter gjøre dette, skulle jeg be ham om å ta en titt på et sår; jeg sa "en liten ting til.." han repliserte: "da må du forte deg".
Han husket ingenting fra gang til gang, har selvsagt ikke tid til å lese/skrive ned noe før eller etter konsultasjon, da han booker flere pasienter samtidig.
Han han skulle sende en henvisning (hudlege) og at jeg kom til å få brev i posten fra dem, dette skjedde aldri. Jeg dobbeltsjekket, og hudlegen hadde aldri hørt noenting.
Makan til frekk fyr. Skygg unna.
Han var dårlig på både norsk og engelsk. Da jeg skulle då noe behandling om angst, gjørde han det verre for meg av å si at jeg måtte roe meg ned....ikke hjelpsom til noen ting. Sikkert faglig flink men alt for stresset og opptatt av andre ting. Alltid måtte vente ca 1 time etter tiden jeg hadde fått. Styr unnå han.
Var hos legen i går, byttet til han i våres da jeg flyttet. Første gang var veldig positivt, men andre gang brydde han seg virkelig ikke om mine problemer.
"Jeg kan ikke hjelpe, gå til fysioterapi"
Noe jeg har gjort i 15 år... Han brydde seg ikke om nye problemer jeg hadde fått.
Var inne i 20 sek etter å ha ventet på venterommet i 45 min.