Asker Legesenter AS

TORVVEIEN 12 C 1383 Asker

Siste vurderinger av behandlere ved Asker Legesenter AS

Maria er savnet

Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen Skrevet

Maria Therese Fanghol-Syvertsen har vært en trygg og faglig sterk fastlege for hele familien i mange år, men legen som nå er hennes langtidsvikar, oppleves som lite interessert i pasientenes ve og vel. Han fremstår passiv og lite empatisk under konsultasjonene, og som pasient føler man seg nærmest mistenkeliggjort. Familien ser nå ikke annen løsning enn å bytte fastlege.

Maria er helt super!

Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen Skrevet

Godt du snart er tilbake. Du er dypt savnet. Familien har hatt Maria som fastlege i mange år. Vi har blitt ivaretatt på en fantastisk måte alle sammen, både gjennom alvorlig sykdom og mer hverdagslig sykdom.

Trygg

Lege: Benjamin Noddeland Skrevet

En høflig og hjelpsom lege som lytter til pasienten og yter mye. Vi er en familie på 9 personer og vi har vært med ham i 10 år, jeg anbefaler ham.
Hilsen [Navn fjernet av moderator]

Flere som savner Maria

Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen Skrevet

Maria er en fantastisk fastlege! Hun er savnet sårt og vi håper hun snart er tilbake. Kunnskapsrik, empatisk, varm og enestående!
Den vikarierende legen er en helt annen type. P.S. er ikke god med barn, vil aldri tilbake til han med barna mine. Og gruer meg hvis jeg blir syk, unngår heller å gå til lege enn å gå til han. Har ikke lyst å bytte fastlege i tilfelle Maria snart kommer tilbake, men har hatt MEGET dårlig erfaringer med vikaren. Dessverre.

Maria er savnet

Lege: Maria Therese Fanghol-Syvertsen Skrevet

Maria er veldig flink og lyttende. Undersøker alltid ordentlig og tar meg og mine barn på alvor.
Hennes vikar nå er det direkte motsatte. Det er rett og slett en trist opplevelse å nå forholde seg til han.
Bytter derfor fastlege.