Lars Kristian Kjellevold
- Allmennmedisin
- Nevrologi
Endelig en lege jeg trives godt hos! Han er lydhør, tar meg seriøst og hjelper til med alt jeg lurer på! Han er enkel å prate med, noe som gjør at vi får gode samtaler. Hvis timen går fortere enn antatt, spør han gjerne om hvordan jeg har det ellers og hvordan det går på jobb og fritid. Bryr seg virkelig! Full pott fra meg!
Etter at jeg flyttet til Arendal og en tid var uten fastlege, fikk jeg plass hos Legegruppen og Kjellevold. Gikk en tid uten visitt, men fra mars i år ville jeg ta skjeen i en annen hånd og fikse helsa. Long story short: Kjellevold er en topp motivator som viser meg veien jeg bør gå. Han er blid og fornøyd og skjuler godt peset han som fastlege ganske sikkert har. Ser meg og mine behov på en topp måte. Full pott, mann!
Mere empatisk og lydhør lege er det lenge siden jeg har vært borte i. Endelig en som tok tak i problemet! Følte meg godt ivaretatt.
Opplevde å ikke bli tatt seriøst av legen, som virket provosert og manglet forståelse. Han var lite lydhør, overfladisk og bagatelliserte mine helseproblemer. Med dårlig empati og uten evne til å se meg som et helt menneske, følte jeg meg avvist med flåsete kommentarer. Dette førte til at jeg måtte bytte lege grunnet økende angst for konsultasjonene.
Blir tatt på alvor å føle meg trygg å blir hørt synes det er den beste legen jeg noen gang har vært borti. Er veldig fornøyd med han.