Katrine Sæves
En utrolig effektiv og trygg lege. Svarer kjapt på meldinger, får kjapt time ved behov og hun har ordnet masse for meg videre i helsevesenet. Meget kunnskapsrik og dyktig. Har flytta over hele familien.
Jeg har hatt henne som lege i litt over et år. Første gangen jeg kom var hun hyggelig og imøtekommende, men etter det veldig avvisende. Korte svar over meldinger som gjør at du må sende flere for å bli klokere. Ikke konkret informasjon på hva hun kommer til å gjøre videre eller hva du skal gjøre for videre hjelp et annet sted. Men regninger får du masse av. De er i postkassen uten forsinkelser.
Gikk i 8 uker med kraftige magesmerter jeg mistenkte var cyster. Jeg fikk beskjed om å fortsette å spise mer paracet og ibux. Selv etter at jeg informerte om et samlet daglig inntak på 7-10 av begge pluss andre reseptfrie smertestillende. Nå har jeg fått samme problem å må bytte fastlege for å ikke ende opp i samme limbo som sist.
Så behjelpelig og effektiv. Er så fornøyd, elsker denne dama! Helt rå og seriøs. Kjempe fine verdier! Virkelig der for å hjelpe
Dyktig lege som tar seg god tid og lytter aktivt. Kunnskapsrik og gir gode råd og alternativer. Meget populær lege.
Hun er seriøs og proff. Lett å snakke med,lyttende og dyktig. Hadde det ikke vært for henne hadde jeg ikke vært her i dag.