Tore Henrik Samuelsen
Som pårørende/støtte til en av hans pasienter opplever jeg Tore som hyggelig, utadvendt, ser og lytter til pasienten sin. God faglig kunnskap, godt over hva man kan forvente av en fastlege. Pasienten utrykker å føle seg trygg og godt ivaretatt hos legen sin.
Legen kommuniserer godt, og svarer raskt på henvendelser. Han har tid til pasientene og hører på dem.
Han forsøker virkelig å finne ut hva som feiler pasienten.
Tore Henrik Samuelsen henviste meg til røntgenundersøkelse på kostbar privatklinikk nær 12 mil unna når offentlig sykehus har tilsvarende tilbud og utstyr på under 3 mils avstand. Ventetiden er den samme begge steder. Dette skjedde til tross for at legen kjente til min vanskelige livssituasjon med dødssyk ektefelle i hjemmet. I etterkant unnlot han å ta kontakt med meg, som han ble bedt om.
Dyktig lege som tar seg tid til å lytte og spør spørsmål for å komme til kjernen. Føler meg både sett og hørt, og ikke minst tatt på alvor. Fantastisk lege som jeg håper blir på Bryne legesenter lenge.
Lytter og tar det på alvor med undersøkelse og medikamenter Trygghet og forståelse. Imøtekomme og har god tid og tar meg alvorlig