Mette Hovland Olsen

Låst – ingen venteliste

Mette Hovland Olsen er en av 47 fastleger i Larvik

Siste vurderinger av Mette Hovland Olsen

Min lege :-)

Har hatt Mette som lege i nærmere 24 år :-) og håper at hun kan være legen min de neste 24 år også ;.) Tar meg som pasient på alvor og er dyktig til å se meg de ganger jeg også trenger å lufte sjela litt. Uten Mette som lege, hadde ikke livet mitt vært på langt nært så bra som det føles i dag.

For travel.

Mette er veldig hyggelig og er lett å prate med. Veldig synd derfor at hun er så travel og at hun ikke følger opp.

Min datter har i flere år kommet tilbake med samme problem, og alt som blir gjort er en blodprøve som avkrefter det samme hvert år. Hun sender henne ikke videre og vi så oss til slutt nødt til å bytte lege for at dette skulle tas på alvor.

Veldig stresset

Hun er bestendig veldig stresset. har ikke tid til å sette seg helt inn i de personlige problemene. er bare lege tankegang.

Lyttende, støttende og forståelsefull

Hun er fastlege til hele familien. Hun har god oversikt over alle mann og ulike diagnoser. Hun ser familien i total perspektiv og tar i betrakning det som er nødvendig, også ikke medisinske ting. Hun lytter når man har en mening om noe og henviser når behovet er der.

Hun er flink til å forklare det som må forklares både til barn og voksne. Jeg opplever hun snakker med i stedet for til.

Mette H.O er en lege som bruker den tiden hun trenger på pasienten, dermed er timen noen ganger over kjapt og andre ganger tar dette tid, alså etter behov. Dette kan medføre noe ventetid. Hun setter også opp timer til oppfølging om nødvendig. Hun er også tilgjengelig dersom det er ting som kan løses uten en time avtale. Akutttimer er tilgjenglig og kontorpersonalet håndterer dette smidig.

Hyggelig

Vennlig og imøtekommende. Tar problemene på alvor- men har til tider det litt vel travelt. Litt dårlig oppfølging.