Ingebjørg Strømnes-Vetvik
En lege som bryr seg så utrulig om pasientene sine, og som virkelig lytte til oss når vi kommer med våre plager av alle sorter!
Kunne ikke ønsket meg en bedre lege en henne. Jeg føler meg sykelig priviligert og ha henne som primær lege og som en utrulig omsorgsfull menneske som gjør det lille ekstra, som i hvertfall for meg betyr utrulig mye!
Takk Ingebjørg! 🙏🏻
Veldig fornøyd med Ingebjørg som fastlege. Hun er forståelsesfull og hjelper alltid. Er opptatt av å finne løsninger på det man kommer med. Flink til å følge opp sine pasienter. Anbefales på det varmeste.
Jeg er så glad jeg og min samboer har Ingebjørg. Hun har hjulpet oss mye og er en trygg person. Hun er veldig empatisk og forståelsesfull. Rett og slett helt fantastisk!
Ingebjørg er en flink lege. Vært veldig fornøyd med hun. Tilgjengeligheten kunne vært noe bedre. Vanskelig å bestille time. Vanskelig å komme igjennom på telefon til resepsjonen.
Den absolutte beste fast legen jeg har hatt. Hele familien har henne og vi er alle fornøyde. Hun viser forståelse for situasjonen en befinner seg i og har alltids kommet med en løsning. Om du lurer på hvilken lege du skal bytte til så trenger du ikke å lete lenger, er bare å gjøre det. Jeg tviler utrolig sterkt på at du vil angre.