Inger Merete Rygh
Inger Merete Rygh er en veldig dyktig lege som har vært fastlege for meg og familien i 15 år. Jeg har full tillit til henne.
Veldig synd at telefontjenesten på kontoret er så dårlig. Det tar lang tid å få svar, alltid mer enn 15 minutter, og de som svarer har begrenset med kunnskap. Det kan virke som at deres viktigste rolle er å holde pasientene hjemme. Det trengs en fornying i holdning til hva det vil si å yte service for pasientene.
Inger Merethe Rygh er den beste legen jeg har hatt. Har vært pasient hos henne i fjorten år. Hun er tydelig, respektfullt og sender videre til utredning for å finne ut hva som er feil. Hun gir god oppfølging og klare råd. Hun tar seg god tid og lytter til det du har å si.
Veldig fornøyd. Tar alltid henvendelser seriøst og lytter til meg som pasient. Hun er alltid hyggelig og imøtekommende. Har fått god oppfølging og støtte.
Inger Merete Rygh har vært en helt super lege! Hun har fulgt meg lenge nå og har alltid vært vennlig, imøtekommende og lyttet til det jeg har sagt. Hun er i tillegg sabla dyktig. Anbefales på det sterkeste!
Følger opp pasienten ordentlig og grundig. Var hos henne i graviditeten og følte meg alltid trygg. Ringte på ettermiddagen om det var noe spesielt. Hun er rask og flink! En veldig lite dillete lege. Sier ting som det er uten å være krass. Helt super!