Hannelore Neumann
Alltid forståelsesfull og imøtekommende. Nøye og sender meg videre om det trengs. Føler meg trygg. Anbefales.
Hun har hatt vikar i godt over et år, og det er henne, [navn fjernet av moderator] jeg vil kommentere. Kjempekoselig dame som jeg hadde stor tro på etter den første konsultasjonen. Et sted på veien teor jeg hun fikk for mye å gjøre, for alt av oppfølging og kontroll på min sykdom og situasjon forsvant. Det har vært bare rot i lang tid, og jeg må følge opp med masse telefoner for den minste ting. Nå orker jeg ikke mer, og byttet lege.
Sikkert veldig grei lege for de som sjelden trenger hjelp.
Anbefaler Hannelore på det varmeste! Kunnskapsrik, lydhør, tålmodig, omsorgsfull, empatisk og interessert. Kan svært mye om psykiatri. Stiller opp på en enestående måte i livskriser.
Ryddig, imøtekommende, lydhør og ikke mist nøye. Tar heller en prøve for mye, enn en for lite. Alltid kort ventetid.
Føler aldri at jeg blir forstått og tatt på alvor av Hannelore. Hun sier bare at det går over, og gjør ikke engang tilstrekkelige undersøkelser. Virker som hun mangler kunnskap/erfaring, siden hun velger å ikke gjøre noe der andre leger undersøker og behandler. Synes også hun er ganske nedlatende - har man vondt, er man pysete. Vært hos henne flere ganger, kun vært negative opplevelser. Anbefales absolutt ikke.